Történetem

Közel két évtizedet töltöttem el a magyar élelmiszer gyártásban (húsipar, hűtőipar, konzervipar) különböző vezetői pozíciókban.

Dolgoztam minőségügyi vezetőként, termelés vezetőként, gyáregység vezetőként.

2018-ban úgy döntöttem “saját főnökömmé” válok és egyéni vállalkozóként folytatom pályafutásom.

20 éves vezetői pályafutásom során azt tapasztaltam, hogy sok vállalkozás rendelkezik minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszerekkel, de ezek nem segítik és támogatják termelési munkát, hanem leginkább adminisztrációs terhet, tanúsítás előtti dömping munkát és jelentős kiadásokat rónak a szervezetre.

Vállalkozóként arra törekszem, hogy partnereim szervezetében a minőségirányítás és élelmiszerbiztonság új lehetőségeket, új partnereket, új piaci lehetőségeket generáljon és megszűnjön a fölösleges adminisztráció.

Új szemlélet alakuljon ki és értelmet nyerjen a minőségre épülő vezetési stílus és szervezeti kultúra.

Vezetői munkám során azt is megtapasztaltam, hogy a vezetőket és középvezetőket nem elég kinevezni, ennél sokkal fontosabb őket posztra képezni, segíteni és támogatni, hogy kellően önállóan tudjanak működni és szárnyalni.

Képzésekkel, tréningekkel, gyakorlati tanácsadással, egyedi elbeszélgetésekkel, a felelősségek és hatáskörök tisztázásával, az információáramlás rendjének kialakításával rövid idő alatt sikerélmények jelentkeznek, a konfliktushelyzetek pedig enyhülnek.

Ezen a területen is segíteni kívánom partnereimet, személyre szabottan, igényeik szerint, hogy energiáikat az értékteremtő folyamatokra koncentrálhassák.

Kapcsolat – küldjön üzenetet

Töltse ki az űrlapot és küldje el! Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségeim:

Email: info(kukac)kisstunde(pont)hu

Telefon: + 36 30 824 7034